Missio nro 1 – Check!

Jotta projekti onnistuu, tarvitsen loistavan tiimin taaksenii! :D Ei mikään helppo homma löytää juuri ne oman tyyppiset ja ammattitaitoisia tekijät pienestä Kokkolasta.

Onneksi kohtalolla oli sormensa pelissä! Lahjakas ja ihana freelance songwriter Heidi Paalanen pyysi minua laulamaan hänelle pari demoa ja koska yhteistyö oli niin hauskaa ja biisit loistavia, pyysin häntä mukaan projektiin. Team player no. 1 – Check!

Seuraavaksi piti löytää joku joka tuottaa levyn…se hoituikin Heidin kautta helposti joka oli tehnyt yhteistyötä Jonas Olssonin kanssa. Jonaksen ammattitaito ja persoona istuvat loistavasti porukkaan, joten Team player no. 2 – Check!

Tämä porukka alkaa työstää biisejä ja tuotantoa. Edessä on paljon kovaa mutta innostavaa työtä! Jotenkin minusta tuntuu että tästä vaan tulee niin hieno juttu, enkä malta odottaa että pääsette kuulemaan mitä saadaan yhdessä aikaan.

Kokosin listan biisejä jossa Heidillä ja Jonaksella ollut sormensa pelissä!! Toivottavasti osasin laittaa sen oikein! Enjoy!

stLight.options({publisher:’30e85e43-32fd-48f7-a617-b43c80020365′});

Heidi alias "Runotyttö"

stLight.options({publisher:’30e85e43-32fd-48f7-a617-b43c80020365′});