Nostalgiaa

Huomaan päivittäin kuinka vahvasti musiikki on osa elämääni. Pienistä asioista tulee mieleen joku biisi, tai toisinpäin, biisistä tulee mieleen joku tapahtuma, ihminen tai tunne.

Etsiessäni kuvaa jossa seison lapsena Kaija Koon kanssa selailin pitkään lapsuuden ajan kuviani. Monessa kuvassa minulla oli ylläni punainen kesämekko jonka mamma ja pappa olivat tuoneet tuliaiseksi joltain reissulta..

Tästä punaisesta mekosta tuli mieleen hetki kun hankin ensimmäisen itse ostamani levy. Tukka hulmuten ja markat pörssissä pyöräilin sunttia pitkin isonkadun levypuotiin (millään en muista kaupan nimeä?) ja ostin oranssi kansisen Alexia – Fan Club.

Tää oli sillon kova juttu!

 

2 thoughts on “Nostalgiaa

  1. Nähty Vaasan Rantarockissa. Nummirockissa käytiin samana jussina kääntymässä, mutta porukan paine veti Alexian ja kumppaneiden tykö… Mutta ysäridance toimii aina!

Comments are closed.