Strategia tähteyteen!

Eilen sitten vedettiin lökäpöksyt jalkaan ja suunnattiin kohti Kokkolan Komiaa nauttimaan suomen ehkä tämän hetken kuumimmasta rap-artistista – Cheek alias Jare Tiihosesta.

Puolenyön jälkeen tupa oli täynnä väkeä ja tunnelma odottavainen. Itsekkin huomasin kurkkivani malttamattomana ihmismassan yli lavalle. Tiettävästi en ole rap-genren kovin osaaja, mutta nautin ja arvostan aina suunnattomasti kun joku tekee musiikkia täydellä sydämellä. Ja sen tämä pullaposkistaan cheek-nimensä saanut artisti kyllä tekee.

Keikka oli menestys ja mukavana yllätyksenä Cheek & Co saapuivat vielä ihmisten ilmoille vaikka takana oli pitkä keikkarupeama.

Oli mukava päästä juttelemaan ja kuulemaan Jaren ajatuksia niin sanotusti ”matkasta tähteyteen”. Kaiken taustahälinän välistä yksi lause jäi vahvasti mieleen ”Ajattele koko ajan että sä tulet breikkaamaan, sillon sä teet alitajuisesti töitä sen eteen!

Joten, nyt kun alan kirjoittamaan koululle 2500 sanan esseetä aiheesta Strategic Management, pidän tämän lauseen mielessä. Jospa siitä syntyis alitajuntaisesti strategia tähteyteen.

Kiitos Jare, Tuomas ja Tomi!

Erikois kiitos Brädille avusta! Ensi kerralla on sit sinun vuorosi!!

3 thoughts on “Strategia tähteyteen!

  1. AFAICT you’ve coerved all the bases with this answer!

Comments are closed.