Maanantai hitti!

Aamu alkoi demo laulannalla Heidin luona! Sitä ennen kuitenkin juotiin kaffit ja lueskeltiin edellispäivän lehdet Keski-pohjanmaa ja Österbottens tidning joissa oli haastattelu blogistani. Laitan myöhemmin lehtijutut myös tänne kunhan saan ne skannattua.

Demoja ollaan laulettu siksi että, minä olen halunnut treenata studiolaulamista ja Heidi taas on tarvinnut biiseilleen demolaulajaa, jotta voi tarjota niitä eteenpäin. Tästä yhteistyöstä tämän albumin ja blogin ideakin sai alkunsa.

Viime demot onkin tullut lauleskeltua englanniksi mutta tänään oli vuorossa suomenkieli. Aivan loistavaa vaihtelua eteenkin sen vuoksi että se oma laulukieli on vielä päättämättä. Biisissä on hittiainesta ja oikean artistin laulamana se onkin tulevan kesän kovin kesäralli! Just wait and see!

Heidin kanssa laulaminen onkin todella hyvää treeniä…Runotytöstä tulee hetkessä Rytminatsi, mutta onneksi loistava sellainen! <3

 

1 thought on “Maanantai hitti!

  1. Buhaha! Totta viserrät, timmiä sen olla pitää! =D

Comments are closed.