MacBook Pro

Tänään olen metsästänyt uutta parasta ystävää – MacBook Pro:ta, jotta pääsen ihan itse leikkimään, kikkailemaan ja nauhoittamaan demoja! Yllättävän haasteellista löytää kyseinen kone Kokkolasta. Vihdoin ja viimein sain kuitenkin tuotteen tilattua Euronicsiltä ihanan ja aina niin auttavaisen henkilökunnan avulla. Siellä putiikissa ymmärretään muuten myös musiikin päälle! Loistavaa oli myös hinta ja hintatakuu joka tuotteelle tarjottiin. Jos löydän suomesta saman tuotteen halvemmalla niin saan rahani takaisin. Että kertokaahan jos löydätte jostain saman koneen halvalla! ;)
 

Hätähousuna olisin tietenkin halunnut koneen nyt ja heti mutta hyvää kannattaa odottaa. Iso kiitos Euronicsille loistavasta palvelusta!


 

 

Kyseisen koneen voi siis tilata täältä:
Euronics
Pitkänsillankatu 17
67100 Kokkola
Puh: 0207424424