Pienryhmä 4

Katsoin juuri American Idolia ja tuli mieleen oma temmellys suomen idolsissa 2007. Tulen aina olemaan kiitollinen sille ohjelmalle koska siellä uskottiin minuun huomattavasti paljon enemmän kun minä itse itseeni ja sieltähän koko laulu-urani on lähtenyt käyntiin. Vielä olisi vuosi aikaa toteuttaa silloinen viiden vuoden suunnitelmani! Tällä kertaa otan myös omasta neuvosta vaarin… mutta nimmaria pitää vielä vähän treenata! :D

Terkkuja vaan ihanalle ryhmälleni, Marina, Piret ja Johanna! <3

 

Nimi: Jannika Bergroth.
Syntymäpäivä: 28.2.1985
Asuinpaikka: Kokkola
Ammatti ja työ/opiskelupaikka: BBA-tradenomiopiskelija. Välillä myös viestintäsihteerinä satamassa.
Harrastukset: Tanssi, klassinen baletti, kitaran rämpytys, laulaminen, Texas hold em´ -nettipokeri.

Musiikkitausta: Pienenä olen laulanut kuorossa ja soittanut pianoa. 18-vuotiaana ostin kitaran ja opettelin itsenäisesti soittamaan.

Minkälaista musiikkia esität tai haluaisit esittää: Melodista musiikkia :). Poppia tyyliin Britney/Christina. Kitara" balladeja”, esimerkiksi Michael Buble.

Suosikkiartisti/bändi: Monia! Rihanna, Christina Aguilera, Norah Jones, Abba, Yö, Tuiskun Antti, Britney, Kelly Clarkson, Leanna Rimes ja Avril Lavigne.

Suosikki Suomen aiemmista Idols-kilpailuista: Antti Tuisku.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä: Viisi vuotta vanhempana, viisaampana ja kauniimpana laulajattarena, jonka ura alkoi Idols 2007 -tähtenä :).

Miksi sinä olisit sopiva Idols-finalisti: Olen iloinen ja elämänmyönteinen. Uskon, että voin tartuttaa positiivisen asenteen muihin. Luulenpa myös, että olen hyvä esimerkki nuorille. Niin ja osaanhan minä laulaa.

Terveiset Idols-faneille: Usko itseesi ja unelmiisi!

Jannikan nimmari:

 

3 thoughts on “Pienryhmä 4

Comments are closed.