Salaisuus

Tämä päivä alkoi omalla ajalla joka meinaa olla hieman kortilla nykyään. Tosiaan, tämän projektin ohella, olen päiväsaikaan töissä Kokkolan Gina Tricossa. Niin on muuten Nylon Beatin Erinkin! Ei tosin Kokkolassa . En sitä edes tiennyt ennen kun se tässä taannoin tuli esille Maria Showssa. Pitääpä ottaa puhelua pääkaupunkiseudulle jos vaikka sais hyvän vinkin! :)


Luen tällä hetkellä Runotytöltä synttärilahjaksi saamaani kirjaa "The secret – Salaisuus" ! Todella mielenkiintoinen. Kirja sisältää nykypäivän opettajien viisautta siitä miten ihminen voi saavuttaa elämässään juuri sen mitä haluaa. Lukeminen on vielä kesken mutta kirjan sanoma on lyhkäisyydessään – Ajatuksista tulee totta!


Sitä, mitä näet mielessäsi, saat myös pitää käsissäsi.”


Onkohan rap-artisti Cheek löytänyt juuri tämä salaisuuden neuvoessaan minua?

Strategia tähteyteen

Erin

3 thoughts on “Salaisuus

  1. AACFIT you’ve covered all the bases with this answer!

Comments are closed.