Lauri Tähkä & Elonkerjuu

Tällä viikolla viisi vuotta peräkkäin ”Vuoden yhtye”-Emman voittanut Lauri Tähkä & Elonkerjuu ilmoitti hajoavansa. Hauska seurata miten yhtye jakaa niin vahvasti mielipiteitä. Toiset suree ja toiset juhlii. Itse olen aina ollut bändin suhteen hyvin neutraali, luulin vielä vuosi sitten että bändin nimi on Lauri Tähkä & Elonkorjuu. Vaikka en bändistä kovinkaan kiinnostunut ole koskaan ollut, niin viime kesän törmäsin heihin viisi kertaa. He olivat joka ikisellä festarilla missä kesällä 2010 kävin. 

Tulen aina muistamaan sekavan tilanteen viime kesältä kun istun ystäväni kanssa Provinssin päälavan olutteltassa ja Lauri Tähkä pauhasi taka alalla. Ystäväni lauloi mukana mutta joka toinen lause oli haukkuma sana!! :D Mutta onhan se parempi että jakaa mielipiteitä, kun että kenelläkään ei ole asiasta mielipidettä. Ei kaikkia voi miellyttää eikä tarvikkaan!! Tämä pätee niin elämässä kuin musiikissakin.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu on tehnyt valtavasti töitä monen vuoden ajan ja osannut myydä brändinsä loistavasti! Siitä kaikki pointsit ja arvostus. Toivon itsekin pystyväni samaan. Mutta nahkahousuja en ihan heti vedä jalkaan enkä hanki kiroilevaa viulistia.

Onnea ja menestystä Laurille ja muun bändin jäsenille uusiin haasteisiin!! 

 

 Provinssi 2010 tunnelmaa!

1 thought on “Lauri Tähkä & Elonkerjuu

  1. Kiroileva viulisti :D muistan tän, ei ollu kyl tyylikäs veto siltä..

Comments are closed.