Musiikkia sydämestä!

Eilen Komiassa vietettiin Keskustan järjestämää ”Asialliset bileet”-iltaa! Luulin myöhästyneeni koko tapahtumasta kun Stand Up keikka venyi luultua pidemmäksi. Onnekseni aloitus oli kuitenkin hiukan venynyt koska suureksi yllätykseni väkeä oli saapunut paikalle vain kourallinen!! Siitä huolimatta Giant Leap aloitti keikkansa ja hetkessä ihmisväen vähyys unohtui! Keikka oli kerrassaan loistava! Pojat veti keikan niin kuin olisivat olleet suuremmallakin areenalla ja bändin keulahahmo Sebastian sai yleisön hurmioon ensimmäisestä biisistä lähtien.

Siinä vasta taidonnäyte kuinka ammattilaiset hoitavat keikkatilanteen kuin keikkatilanteen!!

Keikan jälkeen pääsin jututtamaan bändin poikia. Yhtyeeseen kuuluvat Petri Somer, Sebastian Rejman ja Sami Lehto. Sebastian ja Petri vastaavat kappaleiden kirjoittamisesta ja Sami kappaleiden sovitus- ja tuotantopuolesta. Pojat antoivat paljon ajatuksia ja ideoita oman projektini suhteen. On hienoa huomata kuinka suomen ykköskaartiin kuuluvat muusikot ovat niin jalat maassa ja halukkaita auttamaan uusia alalle haluavia artisteja.

Päällimmäisenä ajatuksena jäi mieleen ”Tee musiikkia sydämestä!”. Tämä meinaa vaan olla vaikeata koska sydämellä on halu venyä niin moneen eri suuntaan! Oli valtavan inspiroivaa jutella osaavien tyyppien kanssa jotka todella elävät musiikin kautta. Sain taas roppakaupalla lisää itseluottamusta ja rohkeutta, pojille siitä iso kiitos!

Heidin pitämä Biisinteko-Workshop oli myös menestys! Tulipahan tehtyä duo biisi tyylin Lady Antebellum. Suostuiskohan Sebastian tekemään dueton? ;);)

Tämän päivän saldo: 1 x biisiteksti kampaajatuolissa, 1 x demo Biisinteko Workshopissa. Loistavaa!

 

3 thoughts on “Musiikkia sydämestä!

  1. Real brain power on display. Tnhkas for that answer!

Comments are closed.