Suvi on terästyttö!!

Aamulla kun heräsin sojotti olkapääni (vanha vamma) taas ihan väärään suuntaan. Samalla iski epätoivo, ei taas!! Välillä tämän projektin kanssa iskee sama epätoivo – mistä tiedän että olen menossa oikeaan suuntaan? Siinä vaiheessa yritän aina kerätä itsevarmuuteni ja vain luottaa itseeni 110%!! Ja helpottaahan se valtavasti että takanani on ammattitaitoinen tiimi joka luottaa minuun.

Hyvä esimerkki rohkeudesta on samettiääninen Suvi Teräsniska. Tiesittekö että hänen uransa alkoi siitä että hän otti yhteyttä Yö-yhtyeen laulajaan Olli Lindholmiin ja pyysi päästä laulamaan heidän keikalle. Olli suostui ja siitä kaikki lähti. Tämä on loistava esimerkki siitä että kaikki on mahdollista kunhan vain luottaa itseensä…

4 thoughts on “Suvi on terästyttö!!

  1. With the bases loaded you srtuck us out with that answer!

Comments are closed.