Tee itsestäsi brändi

Nykyään kaikilla aloilla, ja varsinkin musiikkialalla on tärkeätä osata myydä omaa imagoansa! Siis tehdä itsestään brändi! Hyviä esimerkkejä ovat itseasiassa kaikki menestyvät artistit!! Jokaisella on se oma artisti-minänsä joka tekee heistä kaupallisen ”tuotteen” ja sitä kauttaa houkuttelevia kuluttajalle. Sain eilen Runotytöltä vinkin kirjasta nimeltä ”Tee itsestäsi brändi – asiantuntijaviestintä livenä ja verkossa”. Kirjan on kirjoittanut Katleena Kortesuo.

Kun haluat edetä työelämässä, tarvitset huippuasiantuntemusta. Siihen taas tarvitset henkilöbrändäystä. Ja henkilöbrändäykseen tarvitset sosiaalista mediaa.”

Nykypäivänä sosiaalinen media on valtavan iso osa markkinointia, niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin! Se pitää vain osata tehdä oikein. Joten lukulasit nenälle ja nenä kirjaan! Olen päättänyt että se mitä en vielä osaa, niin sen opin! :)

Joudun tänään olemaan kotona peiton alla sairastelun vuoksi! Vaikka harmittaa olla sairas niin saanpahan vain olla ja nauttia oman ”vauvani” seurasta, juoda teetä ja kirjoitella biisitekstejä!

Tässä on Herra Sputnik 8vee