Huku unelmiisi!

Viikon sairastelun jälkeen veri vetää liikkeelle väkisinkin vaikka en täysin kunnossa vieläkään olekkaan!! Aamulla aurinko herätti ja olin valmis juoksemaan ulos yöpaita päällä! Ihana aamua, ihana päivä, ihana elämä! Kylläpäs sitä taas pienessä ajassa oppi arvostamaan omaa terveyttään!

Tänään olisi tarkoitus viettää lapsuudenystäväni syntymäpäivää! Jos joku, niin hän tuntee minut läpikotaisesti, 20 vuodessa oppi tietämään toisesta paljon. Myös sitä mitä ei välttämättä haluaisikaan tietää! :D

Illan tarkoitus on viettää kunnon tyttöjen ilta, pinkkiä, skumppaa ja HUNKSEJA! :D Olen aikaisemminkin nähnyt pojat, ja aina heillä on sama lopetus kappale – Backstreet Boys ja Drowning! Oh, mitä muistoja!

Drowning kappale oli Backstreet Boy:sien viimeinen single ennen kun he pitivät tauon vuosina 2001-2005. Ajatella, siitä on 10 vuotta…Olin silloin 16 vuotias. Aika menee liian nopsaa, ja sen takia on tärkeätä toteuttaa ne unelmat nyt ja hukkua niihin!