I Choose My Destiny

Tänään olen istunut palaverissa mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Mahtava huomata että on olemassa yrittäjiä ja ihmisiä jotka ovat halukkaita ja innokkaita auttamaan minua toteuttamaan unelmaani. Olen ollut niin onnekas että olen saanut tähän asti pelkästään kannustavaa ja innostavaa palautetta projektistani ja tulen aina muistamaan nämä sanat ja ihmiset.

Tänään varsinkin muistelin lämmöllä niitä sanoja joita olen saanut kun sain kokea hieman musiikkibisneksen haittapuolia. Kappale jota minulle oltiin aikaisemmin tarjottu, ja josta olin todella innoissani, meneekin mahdollisesti jollekin toiselle artistille. Hetken asia harmitti, mutta näin ne asiat joskus menevät ja siihen ei saa jäädä surkuttelemaan. Uskon vahvasti kohtaloon ja uskon että minulle on tulossa vielä joku parempi biisi. I choose my destiny! Siinä elämän mottoni…olis muuten hyvä biisin aihe. ;)

Iso kiitos ystävilleni jotka ovat aina tukeneet ja uskoneet minuun! <3