Hiljaiselo

Minulla on äänihuulet tulehtuneet. Sen siitä saa kun innostuu ennen kun on täysin terve.

Tällä viikolla pitäisi sopia ja suunnitella uusien promokuvien ottoa. Kuvat ovat todella iso ja tärkeä osa imagon ja artisti-minän luomista. Kuvien perusteella myös kuuntelijat luovat käsityksen artistista.

Artistikuvista yleensä huokuu se oma musiikkityyli ja tiedät heti mitä musiikkityyliä artisti edustaa kun näet esim kotisivut / levyn kannen. Joten saapa nähdä jos osaatte sitten päätellä miltä minun uudet biisit tulevat kuullostamaan.

Nyt hiljaiseloon jotta saan ääneni takaisin viikonlopuksi kun olisi Pariisin reissu tiedossa ja tapaaminen menestyvän tuottaja Jukka Backlundin kanssa. Jukka on mm säveltänyt yhdessä Samu Haberin kanssa vuonna 2007 suomen parhaaksi kappaleeksi valittu, Fairytail Gone Bad.

Sunrise Avenue – Fairytale Gone Bad

Näillä se pöpö nujerretaan ja saan ääneni takaisin! Jos muita hyviä rohtoja tiedossa niin kaikki vinkit otetaan lämmöllä vastaan!