Rush vs. Femme Fatale

Tänään olen tiuhaan tahtiin kuunnellut uutuuslevyjä, Anna Abreu – Rush ja Britney Spears – Femme Fatale. Kuka sanoo että suomessa ei osata tehdä kansainvälisesti kilpailukykyistä poppia englanniksi? Nyt vaan taskuraketti vauhdilla kohti maailman tähtitaivaita!!

Milenkiinnolla olen myös odotellut milloin Martina Aitolehden levy on kuunneltavissa. Kappaleidenhan täytyy olla todella hyviä koska taustatekijät ovat kovan luokan ammattilaisia Itseasiassa, Martina on yksi osasyy miksi vihdoin ja viimein lähdin toteuttaman unelmaani. Jos hänkin pystyy, niin pystyn kyllä minäkin!

Molemmata, Annan ja Britneyn levyt löytyvät siis nyt Spotifysta!

Tässä omat suosikit levyiltä…ainakin tänään! ;)

Anna Abreu – Stereo

Britney Spears feat. will.i.am – Big Fat Bass

 

3 thoughts on “Rush vs. Femme Fatale

Comments are closed.