Reckless Love – Kilpailu

Huomenna, perjantaina 8.4 Kokkolan Komiassa räjähtää kun lavalle astuu Kuopion oma Van Halen!! Tämän nelihenkisen poppoon show ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Luvassa on tiukkoja housuja, korkeita hyppyjä ja naisille silmäniloa!!  wink

Itse olen bändin nähnyt jo pariin otteeseen ja voin kertoa että tämä bändi kannattaa nähdä!! Uskomaton lavaenergia toi viime vuoden sateiseen Provinssi-festivaaliin ainakin hetkeksi aurinkoisen tunnelman!!

Kesällä Kokkola Rockissa taisin olla ainut täysi-ikäinen keikkaa katsomassa, alaikäisten vanhempia lukuunottamatta! :D:D Mutta kyllä kannatti herätä, edellisen yön vähäisistä unista huolimatta!

Nyt pojat ovat taas Kokkolassa ja tämän kunniaksi pistetään kilpailu pystyyn. Keksi minulle biisi title jossa jollain tavalla tulee 80-luku esille. Esim. ”I miss Bon Jovi”. Vastanneiden kesken arvotaan lippu huomiselle keikalle!! Vastaukset sähköpostilla info@jannikab.com. Muista ilmoittaa nimesi ja puhelinnumerosi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti huomisen päivän aikana. Huom! Tapahtuma K-18.

 

 

Reckless Love, Kokkola Rock 2010. Teinit ja Jannika mutta hyvin sulauduin joukkoon!