Last Night!

 

Eilen juhlittiin railakkaasti monestakin syystä. Skoolattiin ihanalle Runotytöllä jolle tulee maanantaina yksi kynttilä lisää synttärikakkuun ja myös projektin edistymiselle!!! Eilen sain myös kuulla uutta biisi matskua! Mistä näitä hittejä oikein tulee!! ? ;)

Eilinen Reckless Love keikka Kokkolan Komiassa pisti sukat pyörimään jaloissa. Ainakin lavan sivusta katsottuna bändin rumpali Hessu varasti tällä kertaa koko shown bändin keulahahmo Olli Hermanin vatsalihaksista. Käsittämätön yleisökontakti peltien takaa!!!

Kaikessa hauskuudessa unohtui täysin kysyä pojilta vinkkejä omalle artisti uralleni, joten seuraavaa keikkaa odotellessa! Sain kuitenkin vinkkejä siitä miten lyödään nyrkkeilypalloa. :D

Iso kiitos jälleen kerran Komian henkilökunnalle, niin vapaalle oleville kuin töissä oleville, loistavasta palvelusta, tunnelmasta ja seurasta!

Loistava ilta! Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!