My Band

Noniin, vihdoin ja viimein päästiin treenaamaan. Kurkku edelleen tulessa mutta ainakin kitaristi löyty. Matti joka meinaa välillä olla hukassa on mukana näillä keikoilla tuurailemassa. Taitava kitaristi joka on mm soittanut yhdessä Anna Erikssonin, Laura Voutilaisen ja Pepe Willberg kanssa.

Muut pojat ovatkin sitten heitetty poppia soittamaan suoraan hevi lavalta. He soittavat mm. Winterbornissa joka vuosina 2009 ja 2010 soitti Sonata Arctican lämppärinä Euroopan kiertueilla. Historiamme on saanut alkunsa samaisesta vuodesta kun olin mukana idolsin semifinaaleissa. Pianistini Samuel on liittynyt joukkoon vasta viime vuonna.

Idolsista puheen ollen. Idols tuomari Jone Nikula, joka istui myös minun idols taipaleen aikana tuomaristossa, lupautui perehtyä keikka videoihin ja antaa mahdollisesti palautetta. ;) Jälleen kerran sai huomata että kyllä ihmiset vain osaavat yllättää halullaan auttaa.

Tässä ne pojat heiluu! Lauri rummuissa, Pasi bassossa ja Antti kitarassa. <3