Private Idols 2011

Olen huomannut niin työelämässä kuin muissakin elämän osa-alueissa että rakentavaa palautetta on todella vaikeaa saada. Niin positiivista kuin negatiivista. Kyllähän sukulaiset ja kaverit aina tykkäävät ja vihamiehet vihaavat…mutta osaako kukaan heistä kuunnella ja arvostella sinua puolueettomasti?

Päätin lähestyä idols-tuomari Jone Nikulaa saadakseni oikeaa ja konkreettista palautetta johon voin luottaa. Kaikki tietävät että tämä tosi Äijä ei kehu eikä pussaa turhasta.

Tässä arvosteltava video ja alla Jonen tuomio! Enjoy! Antakaa toki omaa palautetta. Kaikki otetaan lämmöllä vastaan. :)

 

"Kyllä sä osaat laulaa, selvä homma! Se mikä tässä on ongelma on, että sä vedät osaavasti ja uskollisesti alkuperäisversiota sen sijaan, että sä tulkitsisit jotain uusiksi, ottaisit nimiisi. Nyt me tiedetään sun osaaminen, mutta ei sun potentiaalia, me, sun yleisö siis.

Tämä on hyvä. Muistiinjääminen on paras. Tällä logiikalla, sä tarvitset jotain sellaista matskua, joka on vain sun lahjakkuutesi kautta saavutettavissa, eli vedä tulkinta jostain kappaleesta sen sijaan, että vedät hyvän version.

Jone"

 

Kiitos Jone! Arvostan.