Treenikämppä

Noniin, päivä treenit takana akustista keikkaa varten ja nyt yritän olla täysin hiljaa ennen illan treenejä jotta ääni ei katoa. Pakko pyrkiä pitämään täys hilajiseloa (jällen kerran) ennen lauantain keikka päivää jotta jaksaa kaksi keikkaa vetää. Harmittaa. Sinä joka tämän kurkkukivun minulle annoit, tule hakemaan omasi pois. Kiitos!

Harmittaa myös että lauantaina Kokkolan Komiassa esiinty samaan aikaan minun kanssa ehkä Suomen sympaattisin räppäri Brädi alias Kapa Härkönen.  Jos Rihanna meininki ei innosta niin suosittelen lämpimästi Brädin settiä.

Tänään ostettiin myös Runotytön kanssa keikkaliput Rihannan elokuun keikalle! Jeeee!

 

Tässä reenikämpän glamouria…vois tarvita vähän naisen ”kosketusta”. ;)

 

Myöhemmin tänään saatte lukea idols tuomari Jone Nikulan tuomion minun Rihanna- Unfaithful vedosta…joten stay tune!! ;)