Min Middag!

Tällä hetkellä istun Kokkolan keskustassa Kahvila Minnassa. Lopetin juuri palaverin uusista kotisivuistani. Uudet sivut minulle tulee tekemään vuonna 2007 perustettu mainostoimisto nimeltä Middag Creative (Middag=Iltapäivä). Uskomatonta yrityksessä on se, että yrityksen toimitusjohtaja on vasta 15 vuotias (16 vuotta viikon päästä).  Päätin palkata yrityksen melkein heti kuultuani tämän.  Arvostan suuresti nuorta yrittäjyyttä. Toimitusjohtaja Kalle Ulffin lisäksi yrityksessä toimii kolme muuta nuorta, Ida Backman, Victori Björndahl ja Matthias Huutela.

Astuessani kahvilaan tiesin saman tien ketä olin tullut tapaamaan. Ikkuna pöydässä minua odotti päättäväisen näköinen nuori mies joka  asiallisesti lopetti puhelunsa saman tien kun näki minut. Täytyy sanoa että olen tavannut monenmoista persoonaa työelämässäni viimeisen 11 vuoden ajan mutta tämä tapaaminen jää varmasti mieleen. Odotan innolla mitä saavat aikaan!

 

Toimitusjohtaja Kalle Ulff 15v.

Middag Creative