Saturday Night Fever!

 

Eilinen keikkapäivä oli menestys katasrooffi alkuillasta huolimatta. Myöhästyin soundcheckista tukka- ja vaateongelman takia. Kaikki vaatteet hukassa, mikään ei istunut ja kengät puristi. Hiukset oli pahin ongelma, eikä auttanut yhtään että soundcheckiin päästyäni rumpalini kysyi ystävällisesti että miksi minulla on kuollut mäyrä päässä. Tästä syystä lähdettiin sitten 10min ennen ensimmäistä keikka vetoa laittamaan hiukset uuteen uskoon. Tukka hyvin, kaikki hyvin. ;)

 

Soundcheck and Mäyrä is still alive! :D

Backstage maskotti! :)

Calle Night Clubin mahtava henkilökunta! Kiitos huippu järjestelyistä ja viihdyttämisestä!!!

Molemmat keikat meni hyvin. Varsinkin myöhäisempi. Tupa oli täynnä ja fiilis aivan mahtava! Siitä ISO kiitos kaikille paikanpäällä olleille. Ootte huippuja!

 

Keikan jälkeen lähdin moikkaamaan Brädiä jolla oli ollut oma keikka samaan aikaan Kokkolan Komiassa. Juteltiin pitkään kaikesta. Musiikista, elämästä ja kummasteltiin mailman menoa pilkkuun asti. Nähtäväksi jää saataisiinko mahdollisesti jotain yhteistyötä aikaan musiikin saralla. ;)

 

Ystäväni Heidi oli mukana alkuillasta lähtien kuvaamassa iltaani ja toimi loistavana assistenttinä ja tsempparina. Kyllä ihanat ystävät ovat korvaamattomia. <3

Livet Backstage

Jälleen kerran ilta oli todella onnistunut!!

 

3 thoughts on “Saturday Night Fever!

  1. That’s not just the best answer. It’s the bsetset answer!

Comments are closed.