Virtuaali elämää!

 

Tänään oli tarkoitus kirjoitella taas Runotytön kanssa biisejä mutta koska heidän perheessä on viimeaikoina ollut niin mahapöpöä kuin flunssaa niin päätimme pitää biisinteko sessiomme virtuaalisesti jotta pysyisin nyt terveenä edes hetken. Chätin välityksellä läheteltiin ideoita puolin ja toisin. On tämä virtuaali maailmassa eläminen helppoa. Lökärit jalassa join kahvia ja fiilistelin niin hyvässä kuin pahassa omia lyrikoita. :D Jotkut aivan uskomattoman huonoja mutta sitten jotenkin sieltä aina syntyy helmi…tai ainakin sen alku. Olen oppinut Runotytöltä sen että estot pitää poistaa kun tekee musiikkia. Liiallinen miettiminen tappaa luovuuden.

Oikeassa tunnetilassa teksti vain hyppää paperille ajatuksistani, oli tunne sitten ilo, suru tai viha. Tämänpäiväisen tekstin perusteella tunnetilani on ollut erittäin sekava. :D Ah…nythän on täysikuu, siinä syy, kuuhullu kun olen. Wikipedian mukaan Kuuhullu voi seota väliaikaisesti tai lopullisesti. Minun kohdallani jälkimmäinen taitaa sopia paremmin..;)

 

Kuusta tuli mieleen Bruno Marsin ihana biisi Talking To The Moon.

 

Share on Facebook