Biisikisa 2011

 

Tällä hetkellä on käynnissä Nordean järjestämä Biisikisa 2011. Kisaan voivat osallistua kaikki alle 29-vuotiaat ja pääpalkintona on studiosessio huipputuottajien kanssa. Kisassa tuomareina toimivat tuottajat Jukka Immonen ja Jyrki Tuovinen sekä kolmantena miksaaja Arttu Peljo. Arttu on tuttu jo monen vuoden takaa, niiltä ajoilta kun asuin Vaasassa, mistä Arttu on kotoisin. Muistatteko bändin Firevision? Siinäpä se Arttu lauleli…ja toinen osa duettoa oli Mikko Tamminen joka nykyään tekee ja tuottaa musiikkia isoille maailman poptähdille. Pojat vois kyllä vähän jeesata kaveria mäessä! 

 

Olisi vallan mielekästä osallistua kisaan.  Tarvis vain löytää “a partner in crime” joka olisi alle 29v. Anyone? Otan mielelläni yhteistyötarjouksia vastaan, ties vaikka biisi päätyy tulevalle levylleni! ☺

 

Biisikisa2011

 

Firevision – Stars

 

3 thoughts on “Biisikisa 2011

  1. Great thinking! That really brkeas the mold!

Comments are closed.