Idol Gives Back!!

Sunnuntaina olisi tiedossa ensimmäistä kertaa Suomen idolsin historiassa järjestettävä “Idol gives back” -konsertti. “Idols tekee hyvää” -tapahtumassa esiintyy monia huippuartisteja mm. menneiden idols-kausien voittajia ja yksi minun suosikeistani, brittibändi Hurts. Lavalla nähdään myös yksi kotimainen suosikkini Reckless Love esittämässä kevään tulevia sinkkulohkaisuja joista sinkku “Hot” on jo kuultavissa täältä Reckless Love – Hot. Kelpo ralli ja biisi paranee joka kuuntelukerralla.

Täältä näet muita esiintyjiä.

Palatakseni itse tapahtumaan – koska olen itse ollut aikoinani idolsin semifinaaleissa, haluaisin nyt haastaa jokaikisen, niin yritykset kuin yksityiset henkilöt mukaan keräykseen! Ajatelkaa, jos 1000 ihmistä lahjoittaisi 1€… niin 1000:lla eurolla turvattaisiin kehitysmaihin puhdasta vettä päiväksi noin 64.000:lle ihmiselle.

Lahjoituksia voi tehdä ympäri vuoden. Mutta koska asia on nyt ajankohtainen, haluan minäkin kantaa korteni kekoon ja kerätä rahaa kokonaisen viikon verran. Tulen ottamaan yhteyttä paikallisiin yrityksiin ja haastan heidät mukaan tempaukseen. Ensi viikolla julkaisen listan mukaanlähteneistä yrityksistä täällä blogissani.

Itse lupaan lahjoittaa seuraavan keikkapalkkioni keräykseen jos saan 1000 tykkäystä facebook-sivuilleni. Joten nyt linkkiä eteenpäin!! TYKÄTKÄÄ!

Tee lahjoitus

Kun olet tehnyt lahjoituksen käy jos haluat kommentoimassa tätä juttua omalla nimelläsi, tai anonyymisti Esim. "Matti Meikäläinen, 3e" tai "Nimetön lahjoitus, 5e". Muistakaa, pienistä puroista syntyy joki!

Ylpeänä voin kertoa että omat Gina Tricot tyttöni ovat tehneet ensimmäisen lahjoituksen keräykseen! <3

Share on Facebook

 

4 thoughts on “Idol Gives Back!!

Comments are closed.