Hei, me lennetään!

Ihana aurinkoinen lauantai! Aamupäivä tuli vietettyä Kokkolan keskustassa jossa kaupungin oma Lautakylä järjesti grillikauden avajaiset komeasti skeittikisan ja makkaranpaiston kera. Hyvin lensi niin pojat kun laudatkin. Illalla bileet jatkuu Paleface:in keikalla Kokkolan West Coast:issa.

Paleface alias Karri Miettisen ensimmäiset pitkäsoitot julkaistiin englanninkielellä, kuitenkin viimeisin albumi onkin suomenkielellä. Mahtavaa huomata että uskottavuus on pysynyt ja jopa noussut Emma-voittajaa kohtaan kielenvaihdosta huolimatta…. Tämä kun ei aina ole itsestäänselvyys. Yksi syy tähän on varmasti Helsinki-Shangri-La:n kappaleiden sanoma joka on suoraan kohdistettu suomalaisille. Rehellistä ja kantaaottavaa!

Itsehän vielä epäröin hiukan laulukielenvalintaani….Jospa Karrilta saisi tänään muutaman hyvän vinkin liittyen kielenvalintaan? 

 

 

Itse muistan Paleface:in tästä!