Oma vapaus!

Lauantaina Palefacin keikan jälkeen jatkoimme iltaa Kokkolan Komiassa ystäväni kanssa. Tanssilattialla heiluessani huomasin bileväen seassa tv:stä tutun kasvon Niko Nousiaisen ja hänen ehdottomasti kauniimman osapuolen Ex-Miss Helsinki Sofia Ruusilan.

Sympaattinen pariskunta jaksoi jutella joka ikisen uteliaan ihailijan kanssa, joilla varmasti pyöri sama ajatus päässä kun minulla ”Mitä he täällä tekevät?”! Myöhemmin minulle selvisi että Niko oli mukana esiintymässä Stunt-show:ssa joka järjestettiin viikonlopun aikana Kokkolassa.

Seurasin parsikunnan pyöritystä jonkin aikaa sivusta ja ajatus siitä mitä julkisuus tuo tullessaan herätti pienen ahdistuksen. Kuinka paljon joudun asioista luopumaan julkisuuden myötä? Nimittäin ala jolle pyrin on hyvinkin julkista. Tämä ei tietenkään tullut yllätyksenä, mutta enpäs aikaisemmin ole asiaa sen kummemmin miettinyt.

Päätin ottaa asiasta selvää, edessänihän seisoi kaksi henkilöä jotka pyörittävät omaa arkeansa julkisuuden valokeilassa.

Ensimmäisenä vastauksena tuli hyvin nopeasti BB-Nikon suusta että ”Oma vapaus”! Halusin kuitenkin saada asiaan tarkennuksen ja pyysin luettelemaan tärkeitä asioita joista on joutunut luopumaan julkisuuden myötä. Nikon miettiessä asiaa Sofia kertoi että kyseistä asiaa he ovat miettineet moneen kertaan ja asioita on monia. Sofia mainitsi myös sen että niinkin perusasia kuten kaupassa käynti vie nykyään huomattavasti paljon enemmän aikaa ja energiaa kuin ennen. "Eihän sitä enää kehtaa lähteä minkä näköisenä tahansa kaupan kassalle".

Tämän uskon koska olen huomannut että ihmisillä (ja myös joskus minulla) on hyvin useasti julkisuudenhenkilöistä mielikuva että he ovat super-ihmisiä jotka ovat kauniita herätessään eivätkä he todellakaan käy vessassa. 

Julkisuudessa on varmasti niin haitta kun hyöty puolia. Niko ja Sofia saivat Vappuna kokea, Sofian sanojen mukaan, yhden pahimmista asioista mitä voi sattua. Pariskunnan kimppuun hyökättiin jonka seurauksena Nikolla oli toinen silmä mustana. Kuitenkin Niko jaksoi poseerata hyväntuulisena, ja kuvankaunis kihlattu piti huolen että kuvakulma oli rakkaalleen paras mahdollinen! ;)

Tarkempaa vastausta kysymykseeni en loppujenlopuksi koskaan saanut joten lähtiessäni kotia ajatuksissani pyöri sana ”Vapaus”.  Olenko valmis luopumaan omasta vapaudestani? Alun ahdistuksen jälkeen kuitenkin tajusin…minulle lavalla seisominen ja laulaminen tarkoittaa vapautta. Muulla ei ole väliä.

Hyvin sillä Nikolla pysyy kamerakin kädessä!

 

P.S. Checkaa Nikon oma netti kauppa Vatos Locos