Road Trip!

Huomenna  tehdään tiimin kanssa road trippi Seinäjoelle ja osallistutaan Rytmikorjaamolla järjestettävään Workshoppiin. Tilaisuudessa mukana mm. Elements Musicin lauluntekijä Mikko Tamminen ja Kylie Minoguellekin biisejä tehnyt Adam Powers. Olen todella innoissani!!!

Varattiin myös aika että päästään keskustelemaan ja saamaan kullan arvoisia vinkkejä tähän "Jannika B" – projektiin. :) Siihen nyt pitäisi tehtailla SWOT-analyysi. Tämähän alkaa jo menemään opiskelun puolelle! Mutta huomattavasti paljon kiinnostavampaa kuin kouluaikoina! ;)

Opiskelusta puheen ollen, ensi viikolla olisi tarkoitus mennä Keski-Pohjanmaan AMK-musiikki linjan pääsykokeisiin. Mitähän siitäkin tulee? Nimimerkillä "Musiikinteorian alkeet käynyt vuonna kivi ja kirves"

 

Tässä kuvia eilisestä studio hääräämisestä!

 

Pygmi ja mörkö reenaa..

 

Pari kipaletta tuli vedettyä joten demoja odotellessa…:)

 

 

3 thoughts on “Road Trip!

  1. This article achiveed exactly what I wanted it to achieve.

Comments are closed.