Jännittää, da da dam!

 

Eilen jännitettiin Suomen peliä, tänään saa tupla jännittää kun ihana säihkysilmä Paradise Oskar kisaa Euroviisuissa ja illalla onpi oma keikka. Huomenna sit vasta jännitetäänkin kun Suomi pelaa jääkiekon MM-finaalissa Ruotsia vastaan. 

 

Itsehän olen ollut TODELLA kova lätkä fani nuorena tyttönä. Kannustettin Kokkolan Hermes Ht:ta jopa harjoituksissa ja mailoja taitaa vieläkin olla kasapäin lapsuudenkodin varastossa nimmareiden kera. :D Silloin Hermeksessa pelasi mm. Timo Pärssinen ja Jukka Hentunen. En tiedä kultaako aika muistot, mutta silloin jääkiekkokulttuuri oli todella vauhdikasta Kokkolassa, varsinkin kun Oulun Kärpät tai Vaasan Sport vieraili Kokkolassa.

 

Nyt vauhdilla suihkuun ja soundcheckiin!! Ilmaisliput saaneet voivat noutaa lippunsa Calle Night Clubin lipunmyynnistä klo 23-23:30 välillä! I will also be there!! <3