Timantti!

Tänään ollaan aamupäivä kirjoitettua biisiä Marcus Granforsin aka Macken ja Runotytön kanssa. Vaikka välillä jutut lähtivät vähän rönsyilemään saatiin kasaan timantti biisi johon Mackella kylläkin oli jo hyvä pohjatyö tehtynä kun aloitimme. Saatiin myös toinen biisi aluilleen jota jatketaan nyt sitten virtuaalisesti, Macke kun austaa Vaasassa.
 
Eilen koin herättävän Ahaa-elämyksen siitä mitkä biisit haluan ensimmäisenä tuotantoon..ja nämä siis olisivat myös ensimmäiset sinkku biisit jotka julkaistaan heti kun ovat valmiita. Tällä viikolla pitäisi sitten sopia milloin eka biisi tuotetaan aikuisten oikeasti. Jännittävää!

Katsotaan kuinka kauan päätös pitää, koska voin kertoa että oman artisti minänsä etsiminen on TODELLA haastavaa ja vaikeata. Tällä tarkoitan omaa musatyyliä ja laulukieltä ym. niin että ovat…minua.

2 thoughts on “Timantti!

  1. hahaha..ser ut som att Macke har en kaninsvans :D

Comments are closed.