Ades Go!

Huomenna olisi lähtö Helsinkiin pidemmäksikin aikaa. Kaikkea kivaa tiedossa, joten kannatta käydä aina välillä täällä kurkkailemassa. Puhuin aikaisemmin viikolla parista kuvauksesta, toiset ovat takana ja toiset edessä. Piiitkä päivä tiedossa mutta sitäkin hauskempi. Pään vaivana on edelleen kuvausvaatteet…ja ajan puute niitä metsästää.

Laitoin tänään viestiä Tuomo Prättälälle jospa pääsisin joskus hänen oppitytökseen seuramaan hänen työtään. Tuomo tuli mieleen kun vaihdoin puhelimeeni taas kesäsoittoäänen Stevie Wonder – I Just Called to Say I Love You. Ajatus lähti viime kesänä siitä kun surkuttelin että kukaan ei koskaan soittele mukavia muuten vain! :D

Biisistä tulee aina mieleen rakas veljeni koska tämä oli hänen suosikkibiisinsä pienenä. Vanhemmillani oli vain hiukan ongelmia ymmärtää mitä kappaletta hän halusi kuulla…. Hänen mukaansa biisin nimi oli ”Ades Go”. Joten tässä teille ”Ades Go”!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QwOU3bnuU0k[/youtube]

4 thoughts on “Ades Go!

  1. Hei mäkin luulin kauan että biisi on nimeltään Ades go! =D =D =D

  2. Vad härligt. Ades go. Huippu :) Vad/hur länge är du i Hfors?

Comments are closed.