Sateinen Helsinki!

Koko aamun on ollut kurja ilma täällä Helsingissä. Sateinen, harmaa ja kylmä. Olin todella pettynyt koska vielä viime viikolla pakatessani luvattiin lämmintä ja aurinkoa. Innoissani pakkasin bikinitkin mukaan. Okej, ehkä hiukan optimistista mutta aina pitää olla positiivinien ja uskoa parasta. Välillä ja aika useasti asiat eivät mene niinkuin on toivonut, mutta siitä ei saa lannistua ja tilanne pitää aina kääntää voitoksi.

Sama koskee tätä omaa projektiani. Pettymyksiä tulee. Luvataan auringonpaistetta mutta saakin vettä niskaan. Mutta uskon vahvasti että kun luotan omaan itseeni ja osaamiseeni niin asiat menevät juuri niinkuin on tarkoituskin. Ja pettymyksistä oppii aina jotain!!

It's always the darkest before you see the light… Hieno biisi!

Anna Abreu feat. Redrama – Worst Part Is Over

Tämänhetkinen näkymäni…kyllä se aurinko sielä jossain pilvien takana on!

P.S. Sain äsken eräältä henkilöltä maailman ihanimman ja kannustavimman viestin! Kiitos! You made my day!