Home Sweet Home!

Viikon kestänyt Helsingin reissu on nyt takanapäin ja olen takaisin kotona Kokkolassa! Kyllä oma koti on kullan kallis mutta Helsinki on vain niin mahtava kesäkaupunki. Paljon tuli tehtyä ja nähtyä, mutta paljon jäi vielä tekemättä. Joten, Helsinki City be aware, I'm back sooner than you think!

Sen verran sain uusia ajatuksia Helsingissä että tuotantopäivät siirtyy vielä (jälleen kerran) eteenpäin. Syy siihen on että haluan olla 110% varma siitä mitä teen, joten hetken joudutte vielä odottelemaan sitä ekaa sinkkua. Mutta, kun se tulee on se ihan loistava!! ;)

Kiitos ihanat Helsingin ystäväiseni, teidän ansiosta Helsinki tuntuu aina yhtä kotoisalta! <3

 

P.S. Sain myös tänään kuultavaksi demon helsingin päästä. Ei huono, ei huono ollenkaan!! ;) Oujee!

Mötley Crüe – Home Sweet Home

2 thoughts on “Home Sweet Home!

Comments are closed.