Missä on mun Strömsö

Eilen lupauduin esittämään Kotkan meripäivillä Vuoden merilaulu sävellys- ja sanoituskilpailun finaalissa "Missä on mun Strömsö?" jonka sävellyksestä ja sanoituksesta vastaa Heidi Paalanen ja Kari Haapala. Olen todella otettu että minua pyydettiin esittämään kappale ja se on minulle suuri kunnia. Iso kiitos luottamuksesta!

Eilen juhlittiin myös valmistujais-, ylioppilas- ja synttärijuhlia ja vielä illalla läksiäisiä. Kokkolan Komia oli täyteen ammuttu ja ilta oli todella onnistunut. Mahtavaa, nyt on kesä! <3

 

Ihanat Gina tyttöni! Kirallle valtavasi onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin! Olemme hengessä mukana! :)

1 thought on “Missä on mun Strömsö

  1. kiitos Jannika ja kiitos ihanat tytöt ihanasta illasta!olette rakkaita! ja vaikka en oo enään joka päivä töissä niin Gina-asenne pysyy mun mukana aina!;)

Comments are closed.