AleAleAle!

Eilinen päivä oli todella työntäyteinen. Onneksi viikonloppu häämöttää ja Törnävän kauniit maisemat odottavat! ;) Tänään vielä painetaan koska Gina Tricolla alkaa kesä ALE!!

Eilen kun iltamyöhään valmisteliin myymälää ale kuntoon juteltiin mimmieni kanssa mm. Suomen tenavatähdestä vs. ruotsalaisten "Sikta mot stjärnorna" ja ala-aste aikojen levyraadeista! Meillä järjestettiin myös ala-asteella oma "Sikta mot stjärnorna" jossa siis lip syncataan taustaa musaan. Itse olen ollut mukana esittämässä mm. Rednexin –  Cotton Eye Joe! Esitys pitäisi olla kuvattuna ainakin jossain koulun arkistoissa joten lupaan tehdä kaikkeni että saatte nähdä tämä erittäin viihdyttävän pätkän! :D

Levyraadissa minulla oli veljeni Pet Shop Boys levy mukana! Kannet olivat oranssit! Biisiä en muista enkä edes levyn nimeä. Siitä on melkein 20 vuotta. Mihin tämä aika menee??

 

3 thoughts on “AleAleAle!

  1. jos kannet on olleet oranssit ni biisi on varmaan ollu ”Go West”! =D

Comments are closed.