Wirtasen Toni

Eilen sain kunnian tavata miehen joka on kauan ollut musiikin kärkinimiä, nimittäin Toni Wirtasen. Ensimmäistä kertaa jännitti ehdottaa tapaamista juttutuokion merkeisssä. Turhaan, koska Tonin myöntävä vastaus oli mitä sympaattisin ja lämminhenkinen. Samoin oli itse mies. Istuttiin pitkään ja puitiin asioita liittyen artistiuteen ja musiikkibisnekseen yleensä. Paljon tuli ajateltavaa ja vie hetken että saan kaiken sulateltua. Mutta pääpointtina Toni kehoitti keskittymään vain ja ainoastaan olennaiseen, elikkä musiikkiin, ja unohtaamaan kaiken muun häslingin ympäriltä. Ei ole helppoa ihmiselle jolla yleensä on monta rautaa tulessa…

Juhannusvietto jatkuu täällä Kalajoella mukavissa tunnelmissa ja mukavassa seurassa! Elämäni paras juhannus tähän mennessä, ja meno vain paranee!! ;)

 

 

P.S. Kiitos Jenni Vartiaisen rumpalille Ristolle kapulanpyöritys opeista ja kapuloista!! Treeni jatkuu!! 

 

1 thought on “Wirtasen Toni

  1. Voi Jannika, minkä tempun menit tekemään!!! :D

Comments are closed.