Petri Nygård

Juhannus viikonloppu oli kaikinpuolin onnistunut! Todella hauska ja yllätyksellinen! Olen tavannut paljon uusi ihmisiä ja iloitsen jokaisesta uudesta tuttavuudesta. Olen myös kuullut ja nähnyt monta hyvää keikkaa, artistia ja bändiä. Ottanut opikseni heistä jokaisesta jotakin. Olen oppinut asioita mitä haluan tehdä ja mitä en halua tehdä.

Arvostan valtavasti esiintyviä taitelijoita oli se sitten musiikin saralla tai jollain muulla. Mutta täytyy sanoa että en täysin ymmärrä tätä Petri Nygård huumaa? Itselläni on hyvin laaja musiikkimaku. Rakastan hyvää musiikkia ja livekeikkoja oli genre mikä tahansa tai artisti kuka tahansa mutta, Petri Nygårdin musiikista ja lavashowsta en löytänyt mitään pidettävää. Viime kerralla en pystynyt edes katsomaan keikkaa loppuu ja tällä kertaa istuin koko tunnin ajan ja ihmettelin valtavaa väkimäärää joka oli enemmän kuin innoissaan keikasta joka kokonaisuudessaan oli kuin suuri keskisormi koko maailmalle.

Olisin todella mielelläni halunnut päästä jututtamaan itse artistia saadakseni koko hommalle järkevän selityksen ja mahdolisesti sitä kauttaa ymmärtää sitä edes hiukan. Seisooko hän todella 100% musiikkinsa takana? Ymmärrän että provosoivan musiikin onkin tarkoitus herättää mielipiteitä puolesta ja vastaan. Mutta kuka itseään arvostava artisti (?) haluaa aloittaa keikkansa astumalla ulos isosta pumpattavasta naisen sukupuolielimestä? Minusta se on surullista.

Ymmärrän vielä sen että 15 vuotiaat nuoret pojanklopit, jotka päihtyvät oluen hajusta eivätkä ole edes nähneet alastonta naista tosielämässä tykkäävät Petri Nygårdin musiikista, mutta aikuiset itseään arvostavat ihmiset ja varsinkin naiset. Sitä en vain voi ymmärtää.

Anyhow, valtavan iso kiitos koko juhannus poppoolle Jenni, Panu, Sami, Mikko, Sami, Toni ja viitoskerroksen asukkaat!!

Ensivuonna uudestaan!! ;)