Tampere

Nyt on toinenkin osa pääsykokeista suoritettu. Aika mielenkiintoinen vaihe…varsinkin kuumepäisenä vajaan 3 tunnin yöunilla!! Sain piirtää, laulaa ja tehdä psykologisia testejä. Mukana ryhmässä oli myös tuttuja kasvoja. Ensimmäinen ovesta tulija oli Siru jonka tapasin Idolsissa 2007. Vaasasta kotoisin oleva, upean äänen omaava Siru tippui ihan viimeisten joukossa ennen semifinaaleja.

Seuraavaksi tuli toinen erittäin tutun näköinen likka enkä saanut päähäni mistä hänet tunnen… Sosiaalinen hullu kuin olen kysyin että "Anteeksi, tunnetaanko me?" Selvisi että hän oli näyttelijä Saija-Reetta Kotirinta, m.m. esiintynyt Inkana Salkkareissa 2000-2004. ;)

Ryhmän rauhallinen, vaalea kaunotar oli 10 vuotta opettajana toiminut Päivi. Kuuntelin korvat höröllä kun hän kertoi että oli ottanut työstänsä virkavapaata, myynyt kämppänsä Helsingissä ja muuttanut Tampereella tyhjän pälle nyt toiveissa Artistivalmennus-koulutus ja laulajanura. Wau, mikä rohkeus!! Siitä otan varmasti opikseni!

Perjantaina sitten vissiin jo selviää alanko etsimään kämppää Tampereelta. Nyt siis tampereen lukijat hoi…kämppistä olis tarjolla! :D

Matkalla….

 

Näkymät terdeltä…