Uusi viikko!!

Uusi viikko, uudet kujeet!! Hiukan olen vielä puolikuntoinen mutta kyllä tämä vielä iloksi muuttuu. Tällä hetkellä mitetintämyssy projektin suhteen on tiukasti päässä. Pari kovaa biisiä on jo takataskussa mutta ne on jätetty vielä hetkeksi muhimaan jotta olen sitten 110% varma kun niitä aletaan tuottamaan. Toistaiseksi niistä on tullut parempia joka kuuntelu kerralla..;)

Biisinteko prosessi on toki koko ajan käynnissa vaikka en niistä joka kerta tänne ilmoita. Aikaisemmin kerroin myös että sain Helsingin päästä demon Dj Mobsterilta aka Hermanni Kovalaiselta. Loistava biisi ja kovasti olisin toivonut että biisi olisi istunut minulle, mutta kun demo laulettiin tiesin heti että se ei ollut minun juttu. Onnekseni sain myös toisen kovan biisin ja siihen nyt Runotyttö työstää sanoja. Fiilis biisissä on MAHTAVA, nyt kun vaan saadaan super sanat siihen niin avot!! Katsotaan miten sen kanssa käy! :)

Viikonloppuna kaikki Lahteen Summer Up-festareille vaikka itse en sinne pääsekkään!!

Lahdessa esiintyy mm. tämä rautanen mimmi joka oli myös Norjan edustaja tämänvuotisissa Euroviisuissa.

 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!