Lady Gaga

Laulajan olemus ja ulkonäkö ovat todella iso osaa artistina olemista. Tämä varmasti tuottaa suurimmalle osalle tietynlaisia haasteita ja paineita mitä Matti Meikäläinen ei voi edes ymmärrtää. Suomessa ei vielä (onneksi) olla hurahdettu niin vahvasti ulkonäkökriteereihin mitä artisteihin tulee. Mutta, miettikääpäs Amerikan maata. Ei ihme että lapsitähti-laulajalupaus-spektaakkeli Britney Spears meni hiukan sekaisin. Toki musiikki busineksen tuomat muut paineet ovat hiukan erilaisia valtameren toisella puolella kun mitä täällä kotimaassamme.

Anyhow, pointtini oli se, että olen iloinen että Suomessa arvostetaan ja rakastetaan sympaattisia ja ihmisläheisiä artisteja jotka eivät kanna kananhäkkiä päässään. Tämä antaa myös minulle toivoa!

Lööpeissä on tänään ollut juttua siitä että Lady Gaga on vaihtanut tyyliään (?). Olisikohan Lady Gaga yhtä suuri ilmiö jos hän pukeutuisi ja näyttäisi esim. Jenni Vartiaiselta?