500km

Huomenta Helsinki ja koko Suomi! Eilen ajoin Kokkolasta Helsinkiin tuhatta ja sataa. Oli aivan mahtavan vapauttavaa istua autossa ”miettimässä omia ajatuksiaan” (yksi minun kuuluisista sanomisistani :D). Ne jotka tuntevat minut tietävät että olen kova tyttö miettimään ja tarkkailemaan, joka voi joskus saada minut vaikuttamaan aika etäiseltä tuntemattomien seurassa.

Mukana minulla oli iso boxi levyjä…täytyy myöntää että eipä ole aikoihin tullut ostettua kovakantis levyä kaupasta. Joten automatkani oli myös hyvin nostalginen. Viikonloppuna 10 vuoden takainen ystäväni muistutti minua tämän bändin olemassaolosta…

8 vuotta sitten kuultuani biisin kävelin Vaasan Anttilan Top Teniin ja ostin heidän debyyttialbuminsa Carpark North. Huomasinpa että sama biisi löytyy myös heidän uudelta levyltä..Tehokasta hittikierrätystä! ;)

Olin aivan unohtanut kuinkaa mukavaa on selailla levyjä läpi ja lähes joka levynkohdalla saada flashbacki omasta elämästään. Ei se Ipodi saa samaa aikaan. Jospa sitä suuntais levykauppaan täällä Helsingissä…Mistä niitä levyjä nykyään ostetaan? :D