Ympyrä sulkeutuu

Eilen kohtalo vei päiväkahveille Kaija Koon kanssa. Olimme juuri suuntaamassa autolle ja lähdössä takaisin Kokkolaan Kotkasta kun erittäin vauhdikas mutta kädet täynnä tavaraa oleva Kaija Koo kävelee vastaan. Autamme naista hädässä kun terassilla istuvat miehet eivät ymmärrä rientää apuun. Matkalla hänen autolleen juttu luistaa ja jatkuu perille päästyä. Seuraavaksi olemmekin jo meidän autolla kuuntelemassa minun Merilaulu-finaalin esitystä!! Päivä jatkui Kotkan venesatamassa päiväkahvien merkeissä. Istun hiljaa ja kuuntelen kun tämä uskomattoman vetovoimainen nainen kertoo oman artistiuransa alkuajoista. Olen täysin myyty ja yritän imeä kaikki vinkit ja neuvot mitä häneltä tulee. Kaijassa yhdistyy juuri se täydellinen yhdistelmä rakkautta ja anarkiaa joka tekee hänestä mielettömän. 

Sainpa myös päivitettyä kuvani Kaijan kanssa….;)

Elämäni ensimmäinen Kaija Koo-keikka. Meripäivillä pääsin näkemään hänet toistamiseen. Koko täynnä oleva teltta lauloi hänen mukana. Siihen minäkin tähtään!!