Dressed for Success!

Tänään olen fyysisesti valmistautunut Kotkan Meripäiviä varten käymällä heti aamutuimaan laittamassa räpsyttimet nätiksi parhaimmalla Sannalla ja hiukset punaiseksi ihanalla Sofialla. Tämä supertiimi löytyy Studio Tomi Yrjänältä!

Nyt illalla olisi tarkoitus käydä mökillä reenaamassa rakkaan isäni kanssa pari kappaletta jotka laulan hänen kitarasäestyksellään mummuni 80-vuotis kemuissa. Ihana mummuni on niin onnelinen puolestani kun pääsen toteuttamaan itseäni musiikin saralla, jotain mitä hän itse olisi halunnut nuoruudessaan tehdä, mutta mikä siihen aikaan ei ollut kovin mahdollista.

Huomenna sitten heti juhlien jälkeen suunnataan kohti Kotkaa. Lauantai aamuna alkaa heti treenit illan finaali konserttia varten ja illalla kello 18 alkaa itse tapahtuma. Joten kaikki Kotkassa tai lähistöllä olevat. tervetuloa! Lauantai-iltana sitten tietenkin (toivottavasti) juhlitaan Runotytön kanssa voitto! ;) Peukut pystyyn!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kkxj5xVLyj0?rel=0[/youtube]

Ai niin…lähipäivinä minun uudet hienot kotisivut avautuvat!!! Jeij!! :)