Uudet sivut!!

Vihdoin, pitkän odotuksen jälkeen saan esitellä uudet kotisivuni teille. Sivujen nimeksi halusin elämän mottoni joka vielä joku päivä, lähiaikoina tulee kaunistamaan selkääni ;) ”I choose my destiny”. Lauseen takana piilee vahva uskoni kohtaloon, siihen että asiat menevät juuri niinkuin on tarkoitus, mutta myös sitä, että perille voi päästä monia eri teitä ja minä haluan itse päättää minkä tien valitsen. Ajatusmaailmani on huomattavasti paljon yksinkertaisempi kun äskeinen lause antaa ymmärtää. :D

Uusien sivujen kunniaksi haluan järjestää kisan jossa voit voittaa hiustenleikkuun hovikampaajallani, Sofialla. Tykkää tästä kirjoituksesta ja kommentoi sitä niin olet mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan maanantaina 15.8.

10 thoughts on “Uudet sivut!!

  1. Hienot sivut Jannika…ihanaa syksyn odotusta ja kovasti onnea uusiin haasteisiin <3

  2. Wau,upeat sivut! Onnea hurjan paljon:) Näin hienoa kannattikin odottaa!

  3. Tätä onkin jo odotettu! Upeat sivut. Show them all, girl! I know you can do it. Halit!

  4. Wiuwauwow mitkä sivut..juuri niin hienot kuin itse artistikin..tästä on hyvä jatkaa vain eteenpäin. Olet ja tulet juuri sellaiseksi kuin itse haluat ja määrität..lycka till o många kramar!! <3

    1. Vieläkö oppisi käyttämään näitä uusia sivuja! :D Tack massor! Kram! <3

    1. Kiitos samoin sinulle! Kävin kurkkaamsaa sivusi! Täytyy ruveta seuraamaan. :)

Comments are closed.