Hyvä päivä!

Tänään on jälleen kerran ollut tapahtumarikas päivä! Pitkä ja kiireinen työpäivä johon liittyi mm. vääntöä kansallispukuun pukeutuvien kanssa. Onneksi olen pieni mutta pippurinen! ;) Työpäivän pelasti puhelu Runotytöltä…Minä pääsen levyttämään heidän Merilaulukilpailussa toiseksi sijoittuneen kappaleen. Pääsen siis syyskuussa Esa Niemisen kanssa studioon! :)

Illan päätti pitkä terapeuttinen iltakävely ihanaisen ystävän kanssa…johon liittyi pienimuotoinen omenavarkaus! Tuli nälkä.

Omenavarkaudesta tuli tämä biisi mieleen…Joskus ala-asteella esitettiin tämä musiikkitunnilla teatterin kera. Minä taisin olla se puu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O6BIaLdd5sg[/youtube]

P.S. Samalla kun näpyttelen tätä, kuuntelen minulle lähetettyä demoa. Olen myyty.

P.S.S. Huomenna julkaisen kuka voitti kampaaja käynnin hovikampaajallani! Saty tuned! <3