Biisejä hakusessa!

Aamupäivä hurahti tänään studiolla demoja nauhotellessa. Yhdelle biiseistä kävi vähän köpelösti kun Runotytön 3vee Olavi poika oli sitä mieltä että nauhotukset loppuu nyt, ja vetäs piuhat seinästä. :D Onneksi oli jo jotain tallennettuna, eikä enkelipojalle voinut olla vihainen.

Meillä alkaa olemaan biisejä jo mukavasti kasassa. Omassa tiimissä tehtyjen biisien lisäksi ollaan saatu myös ulkopuolisilta tekijöitä jo useita biisejä, joukossa pari helmeä. Meillä biisinkirjoitus jatkuu kuumeisena ja odotellaan lisää biisejä myös ulkopuolelta. Tarkoitus on saada kasaan korvia hivelevä kokonaisuus! ;)

Huhut kertovat että eilen Suomessa vieraillut Rihanna etsii myös biisejä uudelle levylleen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7wjbpdBHOt0[/youtube]

Tänään ollaan myös järjestetty virallinen arvonta runtotyön ollessa onnetar. Tällä kertaa arpaonni suosi Anne Harjua Kokkolasta! Onnea hirmuisesti!