Euroviisut

Tänään olen palloitellut sellaista ajatusta että pitäisikö sitä yrittää osallistua Euroviisuihin vaiko ei. Suurimmaksi osaksi on tullut argumenttejä osallistumista vastaan, joka on täysin ymmärettävää katsoen Suomen menestystä, tai paremminkin sen puutetta. Tänä vuonna kuitenkin koko konsepti on uudistunut. Koko rumbaan liittyy myös klubikiertua, jossa siis ehdokkaat keikkailevat eri paikkakunnilla joka olisi valtavan hyvää promoa. Noh. Mietintä jatkuu…ja mielipiteitä otetaan edelleen vastaan! ;)

Tänään sain myös aamusta kauniilta Runotytöltäni uuden tekstin ja heti perään demon. Tällä kertaa itku ei ollut vain lähellä, se tuli! Ihana, ihana biisi. Siitä tulee loistava. Huomenna olisi tarkoitus taas käydä aamusta studiolla vetäsemässä muutamasta biisiehdotuksesta demot. Maailman parasta! <3 Ja kiitos jälleen kerran Sanna Studio Tomi Yrjänältä kun sain kuitata univelkoja pois sillä aikaa kun teit peikosta taas menninkäisen! ;) Tämä biisi on pyörinyt koko päivän päässäni! Enjoy! :) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pu1aQvm5MrU[/youtube] P.S. TJ 5