"Sing it from the heart…"

Tänään olen taas käynyt demottamassa pari biisiä. Toisen sain jo ja toista odottelen. Aamun demotus-sessio oli aika levoton joten odotukset laulusuorituksesta eivät olleet kovin korkealla. Mutta, täytyy sanoa että yllätyin itsekkin kuinka hyvältä se loppujen lopuksi kuullosti…tai ainakaan se ei ollut täysi katastrooffi. :D Runtotyttö tarjosi m.m. myös lounaan ja maailman parasta juttuseuraa. Jälkeenpäin fiilis oli kevyt. Olin saanut purkaa ajatuksia, tunteita ja ideoita niin laulun kuin puheenkin muodossa. Parasta! Enää kaksi päivää töitä ja sen jälkeen saan laulaa ja tehdä musiikkia joka päivä ja niin paljon kuin sielu vain sietää.

Tänään minusta on myös ollut juttua paikallisessa lehdessä. Lehti löytyy myös netistä, joten sen voipi lukea täältä, sivulta kuusi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hTgnDLWeeaM[/youtube]