Ikaalinen

Noniin, täällä ollaan Ikaalisten idyllisessä pienessä kaupungissa. Yllätyin kuinka uskomattoman kaunista täällä on. Vaikka jännittää ja pelottaa kaikki nämä muutokset ja uusi tilanne niin sieluni lepää kun katson ulos opiskelija-asuntoni ikkunasta.

Tänään on ensimmäinen koulupäivä Ikaalisten artistivalmennuksessa. Hassuahan tämä on, mutta odotan innolla mitä seuraava vuosi tuo tullessaan ja olen kiitollinen kaikesta siitä rohkaisevasta palautteesta jota olen teiltä saanut. Se lämmittää ja kannustaa minua eteenpäin unelmani tavoittelemisessa. Kyllä tästä vielä hyvä tulee, ja lupasin eilen talonmiehelleni joka yöllä saapui avaimeni ja Ikaaliset kartan kanssa ”Minusta vielä kuullaan”! Sen lupauksen aion pitää! ;)

Olen tässä aamun selaillut Sirkka Santapukin kirjoittamaa kirjaa- Oivallus. Tämä löytyi sieltä…

”Jos ihminen pelkää jotakin, niin se toteutuu ja jos ihminen toivoo ja haluaa jotakin, niin sekin toteutuu.”-Intialainen viisaus

3 thoughts on “Ikaalinen

  1. Mä vietin tuolla viime viikonloppuisen! :D Oli ihan huikee!

Comments are closed.