24h leiri

Aamu herätty kauniissa maalaismaisemassa Ikaalisten maaseudulla. Heräsin todella levollisena vaikka eilen menikin yölliset saunomiset ja jamit myöhään. Eilinen päivä oli suurimmaksi osaksi tutustumista ryhmäämme. Kouluttajamme sanoi minusta hienosti että ”Kun osaamme toimia ryhmänä, vahvistaa se myös meitä yksilöinä”. Mietin tätä hetken kunnes tajusin että se on hyvinkin totta. Turvallinen ympäristö on myös turvallinen paikka mokata. Uskaltaa tehdä ja kokeilla eikä pelkää tehdä virheitä joista voi oppia.

Eilen ylitin itseni kahdesti. Saimme tehtäväksi ”perusta bändi” ja esittäkää biisi. Saimme vapaasti valita miten tehtävän teemme. Otin kitaran, puskin epävarmuuteni läpi ja 30min päästä uusi biisi oli kasassa ja tyttöbändi oli syntynyt. Seuraava epävarmuusalue tulikin vastaan kun oli esityksen aika. Ei pelkästään biisin takia vaan se että ensimmäistä kertaa elämässäni uskaltauduin säestämään itseäni ja ryhmääni kitaralla. Esityksen jälkeen fiilis oli mahtava. Olin pelosta huolimatta uskaltanut yrittää, ja vissiin ihan hyvin meni! ;)